Luxe€ 92,50

De LUXE Treatment is de meest uitgebreide behandeling waarin u ultieme wellness kunt ervaren! Ontspanning staat centraal met een luxe hand-, nek- en schouder massage. Ook de huiddichtheid en stevigheid word zichtbaar aangepakt met een uniek Collageenmasker. Maar u kunt ook kiezen voor een Algenmasker, deze brengt vocht aan tot diep in de huid en zorgt ervoor dat de huid er direct goed vochtig, mooi roze en fris uit  ziet. De LUXE behandeling geeft u de kans om totaal te ontspannen en uw huid iets speciaals te bieden.

Behandeling LUXE

Deze LUXE behandeling is gelijk aan de uitgebreide MAGIC behandeling. Maar als extra wordt een uniek  Collageen- of Algenmasker aangebracht op uw gezicht, hals en decolleté. Daarnaast wordt tijdens dit masker uw handen extra verzorgd, uw handen worden gemasseerd met de Babor Ultimate Repair handcrème voor een intensief gehydrateerde huid. Om deze behandeling compleet te maken sluiten hem af met de HSR lifting Cream en HSR Lifting Eyecream, één van de hoogste anti-aging verzorgingslijnen uit de Babor collectie.

Nog extra tijd over? Vraag gerust naar een gratis 5 minuten make-up.

Duur behandeling ca. 120 minuten.

Wilt u nog meer halen uit een behandeling? Of heeft uw huid een echte oppepper nodig? Kijk dan eens verder op onze site. Wij bieden ook microdermabrasie, microneedling, bindweefselmassage of fruitzuren behandelingen aan in ons instituut. Dit zijn kuurbehandelingen die op een verantwoorde wijze uw huidbeeld zullen verbeteren. Klik hier voor de diverse mogelijkheden.