Permanente Make-up

Wat is Permanente Make-up?

Uw ogen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling.                                                    Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke pigmentatie techniek, garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Als u net uit bed komt, tijdens het zwemmen of in de sauna, je ziet er altijd goed uit.

Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar.
Bij permanente make-up brengt de daarin geregistreerde schoonheidsspecialiste met behulp van speciale apparatuur, steriele materialen en perfecte kleurstoffen pigmenten in de huid.
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van afbreekbare pigmenten, waardoor de kleur sneller vervaagt. Deze pigmenten bevatten geen kankerverwekkende stoffen. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet de permanente make-up wel regelmatig worden herhaald.

3D Hairstroke techniek

Simone is bij Schoonheidsinstituut SuusSkin de permanente make-up specialiste, ze heeft vele jaren ervaring op dit gebied en is afgestudeerd in de masterclass 3D hairstroke techniek. Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is, deze techniek resulteert in natuurlijker uitziende wenkbrauwen. De kleuren en de naalden worden zorgvuldig uitgekozen, dit zorgt voor een maximaal resultaat.

 

facebook sharita

 

Hoe is de aanpak bij SuusSkin?

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen permanente make-up wordt op voorhand samen met u bepaald.
Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is bij de kostprijs inbegrepen.

Nabehandelingsadvies

Na de eerste behandeling kan de huid rood of lichtjes gezwollen zijn. De zwellig kan bij gevoelige personen ook nog de eerst volgende dagen optreden. Om de zwelling te verminderen mag er ijs of een cold pack op de permanente make-up gelegd worden. Gedurende 5 dagen mag de permanente make-up niet in aanraking komen met water.
De eerste week na de behandeling is de permanente make-up nog donker van kleur en kunnen kleine korstjes op de geplaatste permanente make-up komen. Deze mag men zeker niet afkrabben. De korstjes vallen na enkele dagen vanzelf af, waarna de permanente make-up de juiste kleur gaat aannemen. Ter bescherming dient men de eerste week volgend op de behandeling een verzorgende zalf aan te brengen, deze krijg je van ons. Ook mag je men geen make-up aanbrengen dus ook de ogen niet reinigen, geen sauna of zonnebank gebruiken en ook niet gaan zwemmen.

Nabehandeling door SuusSkin

Na een periode van minimum 4 weken kan er een nabehandeling plaats vinden om extra accenten aan te brengen voor een optimaal resultaat. Deze nabehandeling is in de prijs inbegrepen mits deze binnen 6 maanden na de eerste behandeling plaats vind. Indien je langer wacht zal een nabehandelingsprijs worden berekend.
Al deze behandeling worden uitgevoerd onder uiterst hygiënische voorwaarden volgend de Code van de Schoonheidsspecialist.

Permanente make-up kan worden toegepast op:

Wenkbrauwen

  • Bij het corrigeren van de wenkbrauwen (cosmetisch)
  • Bij minder of ontbreken van wenkbrauw haartjes (b.v. Alopecia)
  • Er zijn meerdere technieken mogelijk, in overleg wordt de juiste techniek gekozen.

Ogen

  • Inkleuren van een eyeliner (cosmetisch)
  • Diverse kleuren zijn mogelijk, dit altijd in overleg.

 

PMU foto