Gezichtsbehandelingen

Uit de dagelijkse drukte stappen en eindelijk tijd voor uzelf nemen, een verzorgende behandeling doet wonderen. De behandelingen van Schoonheidsinstituut SuusSkin worden precies op maat gemaakt naar uw eigen behoefte, maar waar ook persoonlijke aandacht, advies en begeleiding centraal staan. Wij zijn gericht op huidverbetering, huidverjonging maar ook zeker op ontspanning. U stapt de deur uit met een mooie huid en een ontspannen gevoel!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u kiezen uit diverse behandelingen. Het doel van schoonheidsinstituut SuusSkin is om samen met u het gewenste resultaat te bereiken en ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel de deur uitstapt. Er wordt een intake gedaan zodat u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn en welk resultaat u graag zou willen behalen. Nadat u de intake heeft gehad kijken we samen welke behandeling het beste bij u past. Met de beste behandeling en de juiste producten voor thuis wordt ervoor gezorgd dat uw huidconditie optimaal verbetert.

De behandelingen worden ondersteund door twee top merken binnen de schoonheidsbranche. Het duitse merk BABOR en het merk cosmeticamerk Beni Durrer. Alle producten die wij gebruiken zijn parabenen vrij en hebben zoveel diversiteit dat er voor iedere huidtype een passend product te vinden is. Kom en laat u verrassen want uw huid is mijn uitdaging.

Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Bent u onverwacht verhindert dan dient de afspraak minstens 24 uur van te voren geannuleerd te worden, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het honorarium voor de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

pure behandeling - Suusskin Oosterhout

Pure

De PURE treatment is een reinigende en verzorgende behandeling voor de kwetsbare en jonge acne huid die veel last heeft van ..
quick behandeling suusskin - Suusskin Oosterhout

Quick

De QUICK Treatment is er voor diegene die geen tijd heeft voor een uitgebreide behandeling maar er toch goed verzorgd ..

Basic

De BASIC Treatment is een ontspannende en rustgevende behandeling. Tijdens deze behandeling wordt uw gezicht verzorgd ..
magic behandeling suusskin

Magic

De MAGIC Treatment is een behandeling die extra intensieve verzorging biedt voor uw huid die wel wat extra’s kan g..
Schoonheidsbehandelingen - Suusskin Oosterhout

Luxe

De LUXE Treatment is de meest uitgebreide behandeling waarin u ultieme wellness kunt ervaren! Ontspanning staat centraa..

Men

Ook mannen hebben een huid! Bij Schoonheidsinstituut SuusSkin is er ook een speciale mannen..