Profiel

Welkom bij Schoonheidsinstituut SuusSkin….

Het instituut is gevestigd op de eerste verdieping van een monumentale boerderij, op de begane grond huisvest Sportcenter Feelgood. Via een aparte ingang betreedt u het instituut, u ontdekt gelijk een aangename rust en sfeer. Op dezelfde verdieping huisvest ook Shiatsu Therapie Reflexie, Corpus & Mens (praktijk voor natuurgenezing). Al onze behandelingen gaan op afspraak, wilt u tijd reserveren of iets ophalen? Bel gerust, voor u reserveren wij graag tijd.

SuusSkin_1190_3       _dsc0070-kopie           _DSC7075 Kopie

Susanne Baltussen

_DSC7160 Kopie

Ik ben Susanne Baltussen, en ik ben uw STIVAS gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Met mijn ruim 15 jaar ervaring en passie voor het schoonheidsvak kan ik voor iedereen een toegevoegde waarde zijn met betrekking tot ieder huidtype, voor jong en oud én voor vrouwen of mannen. Voor alle gezichtsbehandelingen, huidverbeterende en anti-aging behandelingen is Schoonheidsinstituut Suusskin gecertificeerd. Zo bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door mijn streven naar perfectie zit ik bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ik volg regelmatig specialistisch trainingen en cursussen. Daarnaast bezoek ik ook  vakbeurzen en bijeenkomsten die de topmerken diverse mailen per jaar organiseren. Deze up-to-date expertise en ervaring biedt u veel voordelen. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op het best mogelijke advies naast een hoogwaardige behandeling!

Laatst gevolgde trainingen:

Apr 2016 – Bindweefselmassage

Mei 2016 – Babor Microneedling

Okt 2016 – Sugaring Master Class, Sugaring Brazilian Master Class, Babor Microdermabrasie en       Ultrageluid

Okt 2016 – Babor najaarstraining

Nov 2016 – Babor Anti-aging behandelingen, HSR lifting / Reversive / Sea creation

Mrt 2017 – Babor voorjaarstraining

Nov 2018 – Natural Face Lifting, intensieve bindweefselmassage: The Serum Treatment en NFL

Jan 2019 – Natural Face Lifting, intensieve bindweefselmassage: Sculpting

Febr 2019 – Babor: Dr. Babor Pro training, fruitzuren peelings

Mrt 2019 – Babor AGE ID make-up training

Juni 2019 – Babor Tech Professional, masterclass Microdermabrasie

Sept 2019 – Babor Derma expert, laatste nieuws Dermatalogie

Nov 2019 – Natural Face Lifting, intensieve bindweefselmassage: Tone en Collagen Booster

Okt 2020 – Babor make-up training, daily make-up

Nov 2021 – Training Babor Fruitzuren Peeling

Annemieke van Malsen

Annemieke is met haar jarenlange ervaring, een allround schoonheidsspecialiste. Ze heeft in diverse salons gewerkt maar ook een aantal jaren bij een gerenomeerd saunacomplex waar ook behandeld werd met de producten van Babor. Wilt u een lekkere ontspannen behandeling of advies over Babor producten? Boek dan zeker een afspraak bij Annemieke.

Laatst gevolgde trainingen:

Sept 2022 – Training Babor, nieuwste producten

Onze behandelingsfilosofie: de BABOR methode

BABOR biedt ons als Specialisten de beste mogelijkheden om uw huid en uw wensen tegemoet te komen. BABOR is pionier van de professionele huidverzorging, en bied u de unieke kans om uw huidbeeld te optimaliseren. Babor staat bekend om zijn fijne, natuurlijke werkzame stoffen in luxueuze, actieve en verdraagzame huidverzorgingsproducten. Dit resulteert het 60 jarige bestaan van BABOR.

De BABOR Face Treatments verwennen u met speciale toepassingstechnieken en gaan in op de individuele behoeften van elk huidtype. Naast een optimaal behandelingsresultaat dat u er jeugdig fris uit laat zien, door de inzet van afgestemde BABOR producten, hebben de verschillende massagetechnieken niet alleen een positief effect op de gezichtshuid, maar ook op het hele lichaam. Ontspanning, regeneratie en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de BABOR face treatments, die uw huid laten stralen.

BABOR producten voldoen aan de hoogste eisen en zorgen voor een duurzaam gezond huidbeeld en  respecteert de individualiteit van iedere huid. Want zo veelzijdig als de behoeften van de huid, zo doorslaggevend belangrijk voor haar schoonheid is de individueel afgestemde, juiste behandeling en gezichtsverzorging. Voor elk huidbeeld en elke huidtoestand heeft BABOR een keuze aan juiste producten klaar staan, om elke behoefte doelgericht te behandelen en te verzorgen.

Optimaal resultaat

Ampullensessie:

‘’Babor staat bekend om zijn hoog geconcentreerde ampullen, bij de ampullen sessie worden er meerdere en verschillende ampullen op de huid aangebracht, voor een overweldigend resultaat. Uiteraard worden de ampullen afgestemd op uw huidconditie.’’

 • Hydra Plus Active Fluid
 • Multi Active Vitamin Fluid
 • Stop Stress Fluid
 • New Skin Fluid
 • Tripple Booster Fluid
 • 3D Lifting Fluid
 • Algae Active Fluid
 • Lift Express Fluid
 • Lift Express Fluid
 • Purifying Active fluid
 • Colagen Booster Fluid
 • Intense Balancing Fluid
 • Revitalizing Oxygen Fluid

‘’Duurzaamheid & verantwoordelijkheid’’

Wie schoonheid wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. We behandelen ons milieu met het grootste respect. Tenslotte schenkt de natuur ons vele kostbare grondstoffen, waaruit wij onze hoogwaardige producten vervaardigen.

Niet in de laatste plaats is Babor daarom steeds bewust van onze ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid en duurzaamheid: dat zijn de basisvoorwaarden en de diepste overtuiging. Deze overtuiging zet Babor in de praktijk om, waarin ze actieve milieubescherming bedrijven en sociale projecten in heel de wereld ondersteunen. Een goed geweten is een schoonheidsgeheim dat BABOR maar al te graag uitdraagt.

‘’Een hart voor dieren’’

Bij het respect voor de natuur behoort natuurlijk het respect voor haar schepselen. Bij de controle van de effectiviteit van nieuwe werkstofcomplexen waren proeven op dieren voor Babor daarom absoluut taboe, nu én in de toekomst.

‘’Gewoon Lekker!’’

Schoonheidsinstituut SuusSkin bied u de keuze uit verschillende behandelingen, om in te spelen op het huidbeeld en de wensen van onze cliënten.

Babor heeft een groot assortiment aan producten, onderverdeeld in verschillende lijnen: Doctor Babor, HSR Lifting, Reversive,Skinovage PX, Essential Care, Babor Spa, Babor men en Sun Care anti-aging.

Uiteraard stellen we de producten af op uw huidbeeld en huidconditie.