Huidverbetering

Als je je goed voelt, hoort je huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval, rimpels,acne, pigmentvlekken, couperose en huidverslapping kunnen je huid ontsieren. Daardoor zie je er minder goed uit en kun je bovendien ouder lijken dan je bent. Herkent u zich hierin, dan bent u toe huidverbetering.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om een daadwerkelijke huidverbetering te creëren en zo uw huid gladder, frisser en jonger te maken. En daarvoor ben je bij Schoonheidsinstituut SuusSkin aan het juiste adres!

Huidverbetering Schoonheidsinstituut SuusSkin

Onze aanpak voor een zichtbare huidverbetering

We kunnen je huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen.

We starten eerst met het bespreken van je wensen middels een intakegesprek. Op deze manier kunnen we jou een zeer persoonlijk advies op maat geven. Ook krijg je een persoonlijk productadvies zodat je de behandeling thuis optimaal kunt ondersteunen om zo een zo mooi en goed mogelijk resultaat te bereiken.

Door middel van bindweefselmassage, peelings, apparatuur,  en anti-aging behandelingen bezorgen wij je een echte huidverbetering om zo een langdurig stevige, elastische en stralende huid te krijgen. Voor zowel mannen als vrouwen.

Producten en Apparatuur

In ons instituut werken wij met de producten en apparatuur van BABOR. Want BABOR staat voor hoogwaardige cosmetica en apparatuur, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Kostbare ingrediënten zorgen voor aantoonbare huidverbetering en verjonging.

In veel gevallen is het inzetten van apparatuur binnen een huidverbeterende behandeling onvermijdelijk. Binnen ons instituut hebben we gekozen voor Micro-Needling en Microdermabrasie die nog uitgebreid kan worden met Ultrasone, dit zijn momenteel de meest geavanceerde apparaten op het gebied van huidverbetering. Daarnaast gebruiken wij de peelings van Dr. Babor Pro. Deze werkt huidvernieuwend, verjongend, depigmenterend en vermindert ontstekingen.
Een mooi resultaat is hierdoor gegarandeerd!

Bindweefselmassage - Suusskin Oosterhout

Bindweefsel massage

Natural Face Lifting is een intensieve bindweefselmassage techniek om rimpels te verminderen en huidveroudering te v..

Microderma-brasie

Wat is Microdermabrasie? Microdermabrasie ..
Ultrageluid - Suusskin Oosterhout

Ultrasone golven

Wat zijn ultrasone golven? Ultrasone golven zijn mechanische trillingen in een medium, die zich boven de voor het me..

Mirco-needling

Wat is Microneedling Microneedling is..
Suusskin Huidverbetering

Fruitzuren

Fruitzuren zorgt voor afschilferen, afschilferen en nog eens afschilferen.... dit is de beste manier om jouw nieuwe huid te o..

Heb je geen last van een huidprobleem?

Naast onze veelzijdige huidverbeterende en verzorgende behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor andere behandelingen voor hem en haar. Zo kun je denken aan een heerlijke relax behandelingen of het epileren van de wenkbrauwen, wimpers en wenkbrauwen verven of diverse ontharing behandelingen.
Je kan deze behandelingen apart boeken of combineren met een huidverbeterende behandeling. Dit kan op ieder gewenst moment online of bel gerust als u nog vragen heeft over een specifieke behandeling.

online reserveren