Sugaring

Het is hoogtijd om anders te denken over ontharen…

Ontharen is mogelijk op diverse manieren, welke methode krijgt jouw voorkeur?

Sugaring bij SuusSkin

Scheren is snel en makkelijk maar het heeft zeker ook heel veel nadelen. Zoals ingegroeide haren, ontstoken haarzakjes, snellere groeitijd en het ergste van alles dat zijn de stoppels. Wilt u hier vanaf dan bent u bij Schoonheidsinstituut SuusSkin aan het juiste adres. Wij bieden een effectieve en verantwoorde manier van ontharen, Sugaring.

Body Sugaring wordt al eeuwen lang gedaan, het wordt ook wel “het goud van Cleopatra” genoemd. Bij schoonheidsinstituut SuusSkin wordt alleen gewerkt met de unieke suikers van PHANDY’S™.

PHANDY’S™ suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijderd enkel dodehuidcellen wat resulteert in een zijde zachte huid voor een lange tijd.

De suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei, de pasta is op lichaamstemperatuur, dus kans op verbranding is uitgesloten.

Met deze techniek worden de haren verwijdert in de natuurlijke haargroeirichting, hierdoor kan er meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnen dringt in de haarschacht om daar het haar te omvatten. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel, dus geen roodheid  of irritatie.

Het is mogelijk om met de handtechniek haren te verwijderen met enkel een lengte van 1-2 mm. Zelfs ingroeiende haren kunnen we met de pasta verwijderen. We kunnen dus ontharen in de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode van het haar veel langer is, en de extractie veroorzaakt een getraumatiseerde follikel. Consequenties hiervan zijn verandering in de textuur en kleur van het opnieuw groeiende haartje.

images-5

PHANDY’S™ suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische producten nodig.

Gelaat:

Bovenlip € 16,00
Kin € 16,00
Bovenlip en kin € 21,00
Bovenlip, kin en wangen € 25,00

Lichaam dames:

Onderbenen € 38,50
Bovenbenen € 36,50
Volledige benen € 59,50
Volledige benen incl. bikinilijn € 72,50
Volledige benen incl. brazilian € 82,50
Bikinilijn € 25,00
Stringlijn € 33,00
Brazilian € 42,50
Oksels € 24,50
Onderarmen € 23,50
Gehele armen € 29,50

Lichaam heren:

Buik + borst € 38,50
Gehele rug € 38,50
Gehele rug, buik en borst € 69,00
Nekharen € 21,50
Bovenarmen tot t-shirt rand € 21,50