Microdermabrasie gezichtsbehandeling

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een effectieve peeling van de huid die wordt ingezet voor huidverbetering van het gezicht. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen gaan nieuwe huidcellen de afgestorven huidcellen vervangen. Het resultaat is een meer egale, glanzende en gezonde huid

Resultaat Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een geweldige gezichtsbehandeling die kan worden ingezet voor de behandeling van verschillende huidproblemen. Wanneer u constateert dat uw huid niet meer zo glad of fit is, kan Microdermabrasie een oplossing bieden. Microdermabrasie kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen zoals:

 • Fijne lijntjes
 • Onregelmatigheden
 • Littekenbehandeling
 • Acne littekens verwijderen
 • Een vermoeide, slecht doorbloede huid

Hoe verloopt de Microdermabrasie behandeling?

Nadat we een uitgebreid intakegesprek hebben gedaan en de conditie van uw huid hebben bepaald gaan we de behandeling/behandelingskuur starten.

SuusSkin gebruikt de Micro Cellular Peeler en Sonic van BABOR Tech. Dit is hoogwaardige apparatuur die uw huid diep van binnen herstelt. Met behulp van een vacuümpomp worden fijne microkristallen uit een kristalreservoir via het handstuk op de huid gebracht. Bij het neerkomen van de kristallen op de huid worden huidcellen weggehaald, vergelijkbaar met een scrub maar dan vele malen sterker. De kristallen worden vervolgens samen met de losgemaakte huidcellen afgezogen en in het reservoir voor oude kristallen geloosd.

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte puntbloedingen in het weefsel optreden. Dit is volkomen normaal en neemt binnen 24 uur weer af. Omdat we de huid erg intensief behandeld hebben is het erg belangrijk om na de behandeling of tijdens de kuur de Dr. Babor SPF 50 crème te gebruiken. U krijgt deze dan ook mee naar huis na uw behandeling.

 

 

Is de behandeling pijnlijk?

Een veelgestelde vraag over de Microdermabrasie gezichtsbehandeling is of deze behandeling als pijnlijk wordt ervaren. Hoewel dit natuurlijk voor iedereen verschilt, geven onze klanten aan de microdermabrasie behandeling niet als pijnlijk te ervaren. De microkristallen op uw huid geven een soort schurend gevoel, dat het beste vergeleken kan worden met een hele intensieve scrub. Door de juiste voorbereiding en nabehandeling van uw huid, willen wij u een zo ontspannen mogelijke behandeling bieden. 

Huidverzorgingsproducten voor thuis

Voor een optimaal resultaat bestaat de Microdermabrasie behandelkuur naast de behandeling in de salon van SuusSkin ook uit verzorgingsproducten voor thuis. U ontvangt van ons verzorgingsproducten die op uw individuele huidbeeld en wensen zijn afgestemd. Door de combinatie van behandelingen en producten wordt een optimaal resultaat bereikt. De Microdermabrasie geeft uw huid de impuls om vanuit de diepte te gaan herstellen en de speciale Dr. BABOR producten voor thuis ondersteunen dit proces op optimale wijze.

De BABOR TECH Microdermabrasie behandeling in het kort:

De Microdermabrasie behandeling bij SuusSkin bestaat uit drie fasen: We bereiden uw huid voor op de behandeling, vervolgens gaan we aan de slag met Microdermabrasie. Tot slot vindt er een nabehandeling plaats waarbij wij uw huid verzorgen met kalmerende en verzorgende producten. Voor een ontspannen gevoel en optimaal resultaat. 

Voorbereiding

 • Reiniging
 • Analyse
 • Ultimate Peeling liquid

Microdermabrasie behandeling

 • Desinfectie
 • Microdermabrasie

Nabehandeling

 • ECM serum voor intensieve kalmering en hydratatie voor een gladde, gelijkmatige en verfijnde huid.
 • Optioneel: Ultrasone golven of Microneedling
 • Afsluiten met DOCTOR BABOR Protecting Balm spf50

Hoe vaak is Microdermabrasie nodig?

Voor het meest optimale effect moet de behandeling met Microdermabrasie worden uitgevoerd in kuurverband. Afhankelijk van de toestand van uw huid en uw wensen komt dit neer op een kuur van circa 6 tot 10 behandelingen. Uw huid krijgt dan een optimale impuls voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels die zorgen voor een mooie stevige en frisse huid. Tijdens het intakegesprek stemmen wij een individueel behandelplan op, voor optimale huidverbetering!

Gezichtsbehandelingen:                     
– één losse behandeling € 93,50
– één losse behandeling gelaat en decolleté € 109,50
Gezichtsbehandelingen in kuurverband:  
– Startkuur à 4 behandelingen € 360,-
– Startkuur à 6 behandelingen € 528,-
– Startkuur à 8 behandelingen € 680,-
   
Gezichts- en decolleté behandelingen:  
– Startkuur à 4 behandelingen € 396,-
– Startkuur à 6 behandelingen € 570,-
– Startkuur à 8 behandelingen € 745,-

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Nieuwsgierig geworden naar de Microdermabrasie behandeling bij SuusSkin? Neem dan snel contact met ons op voor een intakegesprek. Tijdens de intake bekijken we uw huidconditie en bespreken we uw wensen.