Microdermabrasie

Wat kan Microdermabrasie voor u betekenen?

Microdermabrasie is een geweldige behandeling! Wanneer u constateert dat uw huid niet meer zo glad of fit is, hebben wij de perfecte oplossing voor u; de Micro Cellular Peeler en Sonic van BABOR Tech. Microdermabrasie is een effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen gaan nieuwe huidcellen afgestorven cellen vervangen. Microdermabrasie kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen zoals:

  • Fijne lijntjes
  • Onregelmatigheden
  • Acne littekens
  • Een vermoeide slecht doorbloedde huid

Hoe verloopt de Microdermabrasie behandeling?

Nadat we een uitgebreide intakegesprek hebben gedaan en de conditie van uw huid hebben bepaald gaan we de behandeling/behandelingskuur  met daarbij de verzorgingsproducten voor thuis individueel op uw huidbeeld en wensen afstemmen om zo een optimaal resultaat te bereiken. De microdermabrasie geeft uw huid de impuls om vanuit de diepte te gaan herstellen en de speciale Dr. BABOR producten voor thuis ondersteunen dit proces op optimale wijze voor een geweldig resultaat.

Met behulp van een vacuümpomp worden fijne kristallen uit een kristalreservoir via het handstuk op de huid gebracht. Bij het neerkomen van de kristallen op de huid, worden huidcellen weggehaald. De kristallen worden dan vervolgens samen met de losgemaakte huidcellen afgezogen en in het reservoir voor oude kristallen geloosd.

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte punt bloedingen in het weefsel optreden. Dit neemt echter binnen 24 uur weer af. Omdat we de huid erg intensief behandelt hebben is het erg belangrijk om na de behandeling of tijdens de kuur de Dr. Babor SPF 50 crème te gebruiken.

 De BABOR TECH Microdermabrasie behandeling:

– Reiniging
– Analyse
– Ultimate Peeling liquid

– Desinfectie
– Microdermabrasie

– ECM serum voor intensieve kalmering , hydratatie voor een gladde, gelijkmatige en verfijnde huid
– Optioneel: Ultrasone golven of Microneedling
– Afsluiten met DOCTOR BABOR Protecting Balm spf50

Aantal Microdermabrasie behandeling?

Voor het meest optimale effect moet de behandeling met Microdermabrasie worden uitgevoerd in kuurverband. Dat wil dus zeggen afhankelijk van de toestand van uw huid en uw wensen tussen de 6 en 10 behandelingen. Dan krijgt uw huid een optimale impuls voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels die zorgen voor een mooie stevige en frisse huid. Dus een optimale huidverbetering!

Gezichtsbehandelingen:                   
– één losse behandeling € 89,50
– één losse behandeling gelaat en decolleté € 102,50

 

Gezichtsbehandelingen in kuurverband:
– Startkuur à 4 behandelingen € 270,-
– Startkuur à 6 behandelingen € 382,50
– Startkuur à 8 behandelingen € 480,-
– Onderhoudsbehandeling gezicht € 75,-
Gezichts- en decolleté behandelingen:
– Startkuur à 4 behandelingen € 380,-
– Startkuur à 6 behandelingen € 570,-
– Startkuur à 8 behandelingen € 720,-
– Onderhoudsbehandeling gelaat en decolleté € 99,50

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op voor een intakegesprek.