Microneedling

Wat kan Microneedling voor u betekenen?

  • Verfijnen van de poriestructuur
  • Verminderen van specifieke lijntjes in gezicht, denk hierbij aan: fronsrimpel, fijne lijntjes op de bovenlip, lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi, rimpel op wangen
  • Verlies van spankracht en elasticiteit
  • Opvullen van uw gehele gezichtsvolume
  • Liften van kaakcontour en jukbeenderen
  • Optimale hydratatie door hyaluronzuur
  • Vervagen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes
  • Acne littekens herstellen

Wat is cosmetische Microneedling?

Niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag met steriele naaldkop in een van tevoren ingestelde frequentie en toepassingstechniek.

Wat bewerktstelligt Microneedling?

Het kort openen van de epidermale barrière maakt een optimale opname van werkstoffen in de huid mogelijk. De perforatie vergroot tegelijkertijd de celactiviteit in de bovenste laag van de dermis.

Hoe werkt Microneedling?

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen (100-150 per seconde), worden kleine openingen in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de perforatie wordt er hyaluronzuur diep in de huidlaag ingesluisd. Hyaluronzuur zorgt maximale vochtbinding in de huid. Reliëf van littekens en rimpels verminderd hierdoor geleidelijk, waardoor de huid er steviger en egaler uit gaat zien. Ook de celdeling krijgt een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe “betere” cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Waardoor verstoppingen geen kans hebben. Ook heeft u door dit effect een betere en diepere product opname waardoor we weer beter op anti-aging kunnen gaan werken. Tevens werkt de Microneedling behandeling bij verwijderen van overmatig pigment (hyperpigmenatitie) ook zonnevlekken schilferen mee af waardoor; zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Kortom in alle gevallen wordt uw huidteint egaler en gladder en uw stimulatie proces krijgt een boost zodat u ook preventief werkt tegen huidveroudering.

Is een Microneedling behandeling voor u geschikt?

Bij Schoonheidsinstituut SuusSkin kunt u gratis een vrijblijvend intakegesprek maken. Tijdens dit gesprek kijken wij of uw huid geschikt is voor een Microneedling behandeling en luisteren wij naar uw wensen. Ook ziet uw huidspecialiste hoeveel behandelingen u nodig heeft, zo krijgt u een goed overzicht van alles wat voor u belangrijk is.

Hoe ziet uw huid na de behandeling eruit?

De huid ziet er na de microneedling wat roze/rood achtig uit. Dit is juist een goed teken, dit betekend dat uw adertjes groter worden en open gaan staan. De witte bloedcellen komen los en gaan zijn werk doen, dat is wat we willen zien! Bij sommige zal dit snel weer verdwijnen, en bij anderen duurt het wat langer. Wilt u ook weten of microneedling geschikt is voor uw huid?  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek.

De BABOR TECH Micro needling behandeling:

– Reiniging
– Analyse
– Ultimate Peeling Mask
– Desinfectie
– Microneedling met actieve concentraat MOIST & FIRM BOOSTER
– Kalmerende en koeling CALMING MASK
– Afsluiten met DOCTOR BABOR Ultimate Kalmerende Serum

Hoe vaak moet een Microneedling behandeling worden uitgevoerd?

Voor een maximaal resultaat worden 6 behandelingen met een interval van 14 dagen geadviseerd. Tijdens een intake gesprek gaan we kijken hoeveel behandelingen voor u noodzakelijk zijn voor een maximaal resultaat. Heeft u alleen enkele probleem zone’s? Aarzel dan niet en laat ons kijken of alleen die zone’s kunnen worden behandeld.

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op voor een intakegesprek.