PMU Eyebrow

 

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor iedereen die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee, hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Om de beste kwaliteit en resultaat voor onze permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruiken wij het allernieuwste PMU apparatuur in samenwerking met de beste pigmenten, hierdoor kan je zo lang mogelijk genieten van je permanente make up. Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen en zijn GGD-erkend. 

Hiernaast volgen wij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken. Momenteel werken wij met de 3D Hairstroke en Powder Brow technieken, deze technieken zijn nu de trend en kunnen heel goed gecombineerd worden. Tijdens de behandeling word in goed overleg bekeken welke techniek het beste bij jouw past en wat de wensen zijn voor het perfecte eind resultaat.

 

3D Hairstroke Brow

Een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk nieuw opgebouwd door het nabootsen van verschillende tinten haartjes die in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden. Zo wordt er een zeer natuurlijk hairstroke effect gecreëerd. Zeer geschikt voor dames die een uiterste natuurlijke en zachte wenkbrauw nastreven.

 

 

3D Hairstroke – Powder Brow shade

De ultieme en meest natuurlijke techniek voor de allermooiste wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt de wenkbrauw eerst opgebouwd met ultradunne haartjes in verschillende tinten en een bepaald 3D patroon. Om de wenkbrauw voller en poederachtiger te laten lijken, wordt er een zachte schaduw aangebracht daar waar de wenkbrauw meer body nodig heeft. Zeer geschikt voor dames die een natuurlijke wenkbrauw nastreven die wat meer karakter geeft dan enkel de 3D Hairstrokes.

 

Powder Shadow Brow

Een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige, geschaduwde wenkbrauwen in enkele tinten waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Ideaal voor die dames die een wenkbrauw met karakter nastreven of waarbij 3D hairstrokes niet of minder geschikt is.

Direct na het plaatsen is een permanente make up intense van kleur, deze kleur loopt na een aantal dagen terug (zie rechtse foto). Een permanente make up behandeling bestaat altijd uit twee behandelingen waar ongeveer 6 weken tussen zit. Dan zal de permanente make-up egaler zijn en natuurlijker ogen.