Huidproblemen

Heb je last van huidproblemen zoals acne, overgevoeligheid, grove poriën, een doffe en futloze huid, pigmentvlekken,couperose of wil je je huid verjongen? Wij bieden je een grote verscheidenheid aan behandelingen voor jou huidproblemen. Diepgaande huidbehandelingen realiseren een aantoonbaar verbeterd effect. Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen.

Door middel van een bindweefselmassage, peeling, Micro-Needling of een therapeutische behandeling bij Cosmetique Totale bezorgen wij je een langdurig stevige, elastische en stralende huid. Voor zowel mannen als vrouwen.

Onze aanpak van uw huidproblemen

We starten met het bespreken van je wensen. Daarna gaan we bekijken welk huidprobleem u heeft zodat wij met een persoonlijk advies, op het gebied van behandelen en productondersteuning voor thuisgebruik, het meest optimale resultaat kunnen behalen. Met deze samenwerking behalen we de mooiste resultaten….

Huidproblemen oplossen

 Producten en Apparatuur

In ons instituut werken wij met de producten en apparatuur van BABOR. Want BABOR staat voor hoogwaardige cosmetica en apparatuur, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Kostbare ingrediënten zorgen voor aantoonbare huidverbetering en verjonging.

In veel gevallen is het inzetten van apparatuur binnen een huidverbeterende behandeling onvermijdelijk. Binnen ons instituut hebben we gekozen voor Micro-Needling, dit is momenteel het meest geavanceerde apparaat op het gebied van huidverbetering. Daarnaast gebruiken wij de peelings van Dermaquest. Deze werken huidvernieuwend, verjongend, depigmenterend en vermindert ontstekingen.
Een mooi resultaat is hierdoor gegarandeerd!

Heb je geen last van een huidprobleem?

Naast onze veelzijdige huidverbeterende en verzorgende behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor andere behandelingen voor hem en haar. Zo kun je denken aan een heerlijke relax behandelingen of het epileren van de wenkbrauwen, wimpers en wenkbrauwen verven of diverse ontharing behandelingen.
Je kan deze behandelingen apart boeken of combineren met een huidverbeterende behandeling. Dit kan op ieder gewenst moment online of bel gerust als u nog vragen heeft over een specifieke behandeling.

 

Bindweefselmassage - Suusskin Oosterhout

Bindweefsel massage

Natural Face Lifting is een intensieve bindweefselmassage techniek om rimpels te verminderen en huidveroudering te v..

Microderma-brasie

Wat is Microdermabrasie? Microdermabrasie ..