Schoonheidssalon Elst

Schoonheidsinstituut SuusSkin is uw professionele en ervaren schoonheidssalon in Oosterhout, nabij Elst. In onze salon bieden wij diverse schoonheidsbehandelingen waaronder gezichtsbehandelingen, permanente make-up, microneedling en microdermabrasie. Het is onze missie om uw huid effectief en langdurig te verbeteren. Wij verwelkomen u graag in onze salon. 

Moment voor jezelf

Bij Schoonheidsinstituut SuusSkin draait alles om een ontspannen en effectieve behandeling. Niet alleen willen we uw huid verbeteren, we willen u ook een moment voor uzelf bieden, zodat u volledig opgeladen naar huis gaat na een bezoek aan onze salon.

Hoogwaardige apparatuur en behandelingen

In onze schoonheidssalon in Oosterhout, vlakbij Elst gebruiken wij de beste apparatuur, producten en behandelingen. Wij werken veelal met Babor, de nr. 1 van de professionele cosmetica in Europa. Daarnaast hebben alle schoonheidsspecialisten bij SuusSkin diverse opleidingen gevolgd en blijven wij ons doorontwikkelen, zodat wij u altijd de beste behandeling kunnen bieden. 

Huidproblemen die wij behandelen

Huidverzorging - Suusskin schoonheidssalon Elst

In onze beautysalon richten wij ons op het verbeteren van uw huid. Door factoren in het dagelijkse leven, zoals stress, het weer, uw voeding en blootstelling aan zon kan uw huidconditie worden beïnvloedt. Veel van deze factoren hebben vaak een slechte invloed op onze huid . Wij zien het als uitdaging om uw huidconditie te verbeteren. De schoonheidsspecialisten en beautyspecialisten van SuusSkin zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidproblemen, waaronder:

  • Huidveroudering. Met onze anti-aging behandelingen behandelen we rimpels en fijne lijntjes.
  • Grove poriestructuur van de huid
  • Verminderde spankracht en elasticiteit van de huid
  • Droge huid
  • Vale en doffe huid
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes
  • Acne littekens

Gezichtsbehandelingen, microdermabrasie en meer

In onze beautysalon bieden we diverse schoonheidsbehandelingen waarmee we uw huidprobleem kunnen behandelen. Onze behandelingen zijn:

Schoonheidsbehandeling voor mannen

Als het om schoonheidssalons gaat wordt de mannenhuid vaak vergeten, terwijl ook mannen last kunnen hebben van huidproblemen of hun gezicht extra verzorging willen bieden. Daarom biedt Schoonheidsinstituut SuusSkin een speciale mannen behandeling. Deze behandeling bestaat uit een diepe reiniging van de huid. Daarnaast ontvangt u van ons verzorgingsadvies voor thuis. Natuurlijk bent u ook welkom voor onze reguliere behandelingen. 

Bereikbaarheid vanuit Elst

Schoonheidsinstituut SuusSkin is gevestigd in een monumentale boerderij in Oosterhout (GLD). Met de auto bent u binnen een kleine 10 minuten in Elst en ook op de fiets is onze schoonheidssalon goed te bereiken. Wij hebben dan ook meerdere klanten uit Elst die onze schoonheidssalon regelmatig bezoeken. 

Onze prijslijst

Schoonheidsinstituut SuusSkin biedt u hoogwaardige en effectieve behandelingen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen voor onze behandelingen.

Plan een intakegesprek

Bent u benieuwd geworden naar onze schoonheidsbehandeling en wilt u samen met ons werken aan uw huidproblemen? Plan gerust een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake in onze salon in Elst kunnen we kennismaken, maken we een analyse van uw huid en bespreken we uw wensen. Als u enthousiast bent dan stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.