Definitief ontharen

Definitief ontharen; wat heerlijk om eindelijk verlost te zijn van dagelijks scheren, ingegroeide haren, waxen, epileren, ingegroeide haren, roodheid en irritatie bultjes. Met enkele ontharingsbehandelingen behoort overbeharing al gauw tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw ongewenste haargroei en u kunt nu genieten van een gladde, zachte en haarloze huid. Definitief ontharen met Diolaze is ook nog eens extra snel en minder gevoelig dan andere diode methoden vanwege het speciale koelsysteem en de laser “scan” techniek. Diolaze laserontharing is geschikt voor overbeharing in het gezicht en het verwijderen van haargroei op het lichaam zoals de oksels, bikinilijn en benen. De Diolaze behandeling is effectief op alle huidskleuren. Bij mannen wordt de ontharingsbehandeling veel toegepast op haren van de rug en schouders en haargroei op de buik en borst.

 

WAT IS DEFINITIEF ONTHAREN?
De gouden standaard voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei is de diode laser. Deze techniek vernietigt de haarzakjes in de huid, zodat er geen haar meer uitgroeit en de huid zacht en glad blijft. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze en daarom spreken we liever van permanente haarreductie i.p.v. definitief of permanent ontharen.

Definitief ontharen wordt bij mannen en vrouwen toegepast bij ongewenste haargroei, overbeharing en bij huidproblemen zoals ingegroeide haren, roodheid en bultjes. De nieuwste Diolaze technologie is daarnaast ook nog eens vlot, comfortabel en geschikt op alle huidskleuren. Dit komt door het geavanceerde koelsysteem en de speciale diode scantechniek.

 

Definitief-ontharen-Diolaze-768x513

 

WAAROM KIEZEN VOOR DEFINITIEF ONTHAREN?
Definitief ontharen met de Diolaze is zeer geschikt en effectief bij ongewenste haargroei zoals overbeharing bij vrouwen in het gezicht. Oksels en bikinilijn weg laseren wordt veel toegepast omdat op deze plekken haren snel ingroeien of omdat er rode bultjes ontstaan. Ook aandoeningen als sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad) kunnen worden voorkomen door hygiëne en het weg laseren van de haargroei ter plaatse. Daarnaast is een gladde en haarvrije huid natuurlijk al jarenlang het modebeeld. En met 6-8 laser behandelingen voor definitief ontharen behoren het dagelijks scheren en pijnlijk harsen snel tot het verre verleden.

 

WELKE VOORBEREIDINGEN ZIJN ER NODIG VOOR HET DEFINITIEF ONTHAREN?
Voor het laser ontharen is het raadzaam om twee dagen voor de behandeling de haren voorzichtig weg te scheren op de plek waar u behandeld wordt. Epileren of harsen wordt afgeraden, omdat het definitief ontharen dan niet werkt, omdat er geen haren in de haarzakjes aanwezig zijn om te kunnen vernietigen. Let op zon blootstelling 2 weken voor en 2 weken na iedere behandeling. De huid kan hierdoor namelijk geïrriteerd raken.

 

HOE GAAT DE BEHANDELING VAN DEFINITIEF ONTHAREN?
De behandeling start met het inspecteren en reinigen van uw huid. Een laagje verkoelende gel zorgt voor extra comfort. Met enkele proefpulsen worden de huidreactie en instellingen bepaald. Vervolgens wordt er op het behandelgebied het benodigde aantal pulsen gezet. Elke “puls” bestaat uit een lichtflits, waarmee de haarzakjes worden vernietigd. De omliggende huid blijft intact. Er is geen verdoving nodig bij de Diolaze behandeling. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en binnen ongeveer twee weken zullen de vernietigde haren definitief verdwijnen.

 

VEILIG DEFINITIEF ONTHAREN BIJ INMODE CLINICS
Alle laserbehandelingen zoals het definitief ontharen, worden bij Inmode Clinics uitsluitend uitgevoerd door hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijnDiolaze-oksels-Cosmetique-Totale-768x513 bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten zodat u verzekerd bent van een veilige en effectieve behandeling.

Daarnaast waarborgen wij onze kwaliteit door het gebruik van de nieuwste en veiligste apparatuur en technologie. De Diolaze bevat ook het strenge FDA keurmerk dat de veiligheid van behandeling en apparatuur bewaakt. Onze huidtherapeuten volgen met hoge regelmaat trainingen en cursussen om continu up to date te blijven.

 

 

WAT KOST EEN BEHANDELING VOOR DEFINITIEF ONTHAREN?

Vanaf 45 euro heeft u al een behandeling voor definitief ontharen. Definitief ontharen in het gezicht wordt vaak door uw zorgverzekeraar vergoed! Ongewenst haargroei weg laseren is mogelijk op alle plekken zoals gezicht, lichaam en ledematen. Bekijk voor een totaal overzicht de prijzen ontharen.

GEZICHT Prijs
per  behandeling
Bovenlip €   45,00
Kin €   60,00
Kin & bovenlip €   90,00
Wenkbrauwen tussenstuk €   45,00
Hals €   80,00
Kaaklijn €   80,00
Wangen (incl. jukbeen) €   70,00
Gezicht geheel € 150,00
LICHAAM
Bikinilijn €   85,00
Stringlijn € 120,00
Pubis (gehele schaamstreek) € 150,00
Billen € 180,00
Bilnaad €   85,00
Oksels €   85,00
V-lijn Borstbeen € 110,00
Buik tussen slip en navel €   60,00
Buik € 150,00
Borst € 200,00
Schouders of Onderrug € 200,00
Gehele rug € 325,00
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen € 375,00
LEDEMATEN
Onderarmen € 125,00
Bovenarmen € 150,00
Armen volledig € 250,00
Onderbenen € 200,00
Bovenbenen € 250,00
Knieën €   60,00
Benen volledig € 450,00

Prijzen per behandeling, gemiddeld 6 tot 8 behandelingen voor een uitstekend resultaat.