Cosmetique Totale

Cosmetique Totale ( bekend van RTL4, NET5 en SBS6 ) is een instituut dat zich sinds 2004 volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van definitief ontharen, chemische peelings, pigmentverstoringen en huid verbeterende behandelingen . Met haar ruim 150 gevestigde locaties door heel Nederland is Cosmetique Totale het grootste instituut in Nederland op het gebied van Inmode behandelingen. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en wensen van de cliënt nauwlettend in de gaten.

Kwaliteit en deskundigheid
Op al onze locaties werken wij uitsluitend met BIG geregistreerde Huidtherapeuten ( Lid NVH ). Bij ons kunt u terecht voor een deskundig advies en een persoonlijke behandeling. Wij zullen u altijd deskundig adviseren over de voordelen – maar ook over de eventuele nadelen – van een behandeling. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om úw uiterlijk.

Soorten behandelingen:
Cosmetique Totale verzorgen veel uiteenlopende behandelingen, van permanent ontharing tot huidverjonging maar ook van pigment tot couperose verwijdering. Alles is mogelijk, mocht u na het lezen van de site nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, Cosmetique Totale 0172-782419.

Hoe werkt het?
Cosmetique Totale komt ook bij Schoonheidsinstituut SuusSkin, om in de regio Arnhem en Nijmegen hoogwaardige behandelingen te kunnen verzorgen. Iedere maandag, donderdag en vrijdag is uw huidtherapeute, Anne Kropman aanwezig om deze behandelingen te verzorgen. U kunt natuurlijk altijd eerst gebruik maken van een gratis consult, tijdens een gratis consult kijkt de huidtherapeute wat ze voor u kan betekenen. Wilt uw een gratis consult inplannen, neem dan contact op met Susanne van Schoonheidsinstituut SuusSkin. Bekijk de trailer van Cosmetique Totale meer informatie.

 

Cosmetique-Totale-huidtherapeut-A.Kropman