Pure€ 40,00

De PURE treatment is een reinigende en verzorgende behandeling voor de kwetsbare en jonge acne huid die veel last heeft van ontstekingen, mee-eters en gerstekorrels.

Behandeling PURE
De huid wordt goed gereinigd met een gel of foam reiniging. Daarna wordt de huid op een passende manier ontdaan van dode huidcellen doormiddel van diverse soorten peelings zodat onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden. Als afsluiting van de behandeling wordt een kalmerend masker en een verzorgende crème aangebracht. Uiteraard afgestemd op de conditie van uw huid. Door regelmatige behandeling kan beschadiging van de huid door puistjes en mee-eters worden beperkt.
Duur behandeling ca. 45 minuten.

Heeft u interesse in deze behandeling, neem dan gerust contact met ons op of
reserveer uw afspraak online

 

acne

De meest voorkomende vorm van acne is acne vulgaris deze ontstaat vaak in de pubertijd. Veel mannen en vrouwen hebben na de pubertijd nog steeds last van acne. Ook kunnen genetisch bepaalde factoren, stress, voeding en medicatie hierin een rol spelen.

Acne wordt voornamelijk veroorzaakt door hormonale veranderingen, zoals bijvoorbeeld:

  • in de pubertijd
  • gebruik en verandering van anti-conceptiepil
  • menstruatie

Huidtherapie door Cosmetique Totale:

Heeft u veel last van ontstekingen? Wilt u dit intensiever laten behandelen?  Dan kunt u via schoonheidsinstituut SuusSkin een afspraak maken bij uw huidtherapeut van Cosmetique Totale.

Huid therapeutische peeling
Een chemische peeling, zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of AHA peeling zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.

Medische laser behandeling
Acnelittekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met een medische laser, namelijk de eMatrix. De laser maakt kleine gaatjes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook zullen de rode vlekken en pigmentplekjes vervagen.

Vergoedingen door zorgverzekeraar
Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en kwaliteit-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom ook vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

acne behandeling cosmetique totale